Close

Πάρτυ & Εκδηλώσεις

header3
Παιδικά πάρτυΕκδηλώσεις
Παιδικά πάρτυ με τις Ζαχαρένιες παραστάσεις μας

Το θέατρο ταξιδεύει και έρχεται στον χώρο που γίνεται η γιορτή για το παιδί. Παραμυθένια ατμόσφαιρα και ποιοτική διασκέδαση για τους μικρούς καλεσμένους. Οι παραστάσεις μας είναι η θεατρική μεταφορά των παραμυθιών που έχουμε γράψει για παιδιά. Στηρίζονται στις αρχές του θεατρικού παιχνιδιού και της Commedia dell’ arte. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι τα παιδιά παίρνουν ενεργά μέρος στο δρώμενο και γίνονται οι πρωταγωνιστές της σκηνής μαζί με τους ηθοποιούς.

Οι περιπέτειες του λύκου
Μετά από ένα μεγάλο μοναχικό ταξίδι, ο λύκος φτάνει στο μεγάλο δάσος. Πριν όμως από αυτόν έχει φτάσει μία φήμη, που τον θέλει να είναι κακός και αιμοβόρος. Έτσι όποιος τον συναντάει στο δρόμο του, φεύγει τρέχοντας. Ο λύκος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και τους κυνηγάει για να παίξουν και να γίνουνε φίλοι. Οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι παρεξηγήσεις μεγαλώνουν.
Στο τέλος ο λύκος χάνει την υπομονή του και αρχίζει τις σκανταλιές. Όλα γίνονται μαλλιά-κουβάρια…
Πίκα-Πίκα Μπλουμ
Η μάγισσα Πίκα ανακάλυψε στο σεντούκι της γιαγιάς το βιβλίο των μαγικών συνταγών. Στήνει το τσουκάλι της και βάζει τα υλικά, για να γίνει η ομορφότερη στον κόσμο! Όμως κάτι πάει στραβά και αντί για κούκλα μεταμορφώνεται σε βάτραχο! Η μαθητευόμενη μάγισσα Λουλούκα προσφέρεται να βοηθήσει. Στην αρχή η Πίκα αρνείται αλλά στην συνέχεια αποφασίζει να αφήσει την Λουλούκα να προσπαθήσει με μία άλλη συνταγή που βρήκαν μέσα στο βιβλίο. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν! Θα τα καταφέρουν τουλάχιστον να γίνει όπως ήταν πριν;
Τα γενέθλια του βασιλιά
Οι Μουντρούχοι είναι τα πιο αγέλαστα πλάσματα στον κόσμο! Δεν αντέχουν να ακούνε γέλια, έχουν αλλεργία στην χαρά και βγάζουν σπυράκια με το γλέντι! Ο τρομερός αρχηγός τους έχει ένα υποχθόνιο σχέδιο! Να γεμίσει την καρδιά του βασιλιά με τόση αγωνία που θα τον κάνει να ξεχάσει εντελώς να διοργανώσει το πάρτυ των γενεθλίων του! Θα τα καταφέρει; Τι ρόλο θα παίξει ο μυστήριος ντετέκτιβ που έφτασε στην Χώρα

Παιδικά πάρτυ με Ζαχαρένιο πρόγραμμα

Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα του πάρτυ ανάλογα με την ηλικία, την ιδιοσυγκρασία, τα χόμπι και τις προτιμήσεις του παιδιού. Φτιάχνουμε το δικό του παραμύθι, μέσα στο οποίο οι ήρωες ζωντανεύουν και δίνουν στα παιχνίδια, άλλη διάσταση.

Θεατρικό παιχνίδι
Τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο του θεάτρου, απελευθερώνουν την φαντασία τους, συμμετέχουν ενεργά στο θεατρικό δρώμενο, δραματοποιούν παραμύθια, γίνονται οι πρωταγωνιστές της δικιάς τους παράστασης.
Παραδοσιακά παιχνίδια
Τα παιδιά παίζουν με τα παιχνίδια της γειτονιάς, της γιαγιάς, της λαϊκής παράδοσης. Γίνονται παρέα, οργανώνουν τον χρόνο τους δημιουργικά, διασκεδάζουν.
Παιχνίδια δράσης με κίνηση και πνεύμα αθλητικό για ζωηρούς πιτσιρικάδες
Σε αυτό το πρόγραμμα αξιοποιούμε την έντονη ενεργητικότητα αυτής της ηλικίας. Γίνονται παιχνίδια με στόχους που πρέπει να κατακτήσουν είτε ατομικά, είτε ομαδικά. Έτσι διασκεδάζουν με την ψυχή τους, το παιχνίδι κυλάει οργανωμένα και τα παιδιά περνάνε πάρα πολύ καλά.
Μαρμιτο-μαγειρέματα
Το παιδί που γιορτάζει γίνεται ο σεφ του πάρτυ! Διαλέγει την συνταγή και μαζί με τον εμψυχωτή μαγειρεύουν την πιο κεφάτη γιορτή για όλoυς!
Κυνήγι θησαυρού με φαντασία, ευρηματικότητα, και κίνηση
Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους που θα τα οδηγήσει στο θησαυρό. Μια τρελή περιπέτεια κυρίως για εξωτερικούς χώρους.
Ατελιέ δημιουργίας
Με ζωγραφική, πηλό, ζυμάρι, μάσκες, κοσμήματα, κούκλες, τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργώντας τα δικά τους έργα.
Baby party
Για ζουζούνια 3-5 ετών με αφήγηση παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά παραδοσιακά και μουσικά παιχνίδια, κατασκευές και πολλά μπαλόνια.
Teenager party
Για εφήβους 11-14 ετών, με διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, μουσικό πρόγραμμα από D.J., ταχυδακτυλουργικά, παιχνίδια δράσης.
Face painting
Για να προσθέσουμε την θεατρική νότα του πάρτυ μέσα από το μακιγιάζ. Οι μικροί μας φίλοι μεταμορφώνονται σε ζωάκια, λουλουδάκια, πολεμιστές, πριγκίπισσες, από επαγγελματία μακιγιέζ με υποαλεργικά καλλυντικά και γίνονται οι σταρ της γιορτής.
Για τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα φεστιβάλ, τις εταιρίες, τους δήμους, τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις (βαφτίσεις κλπ.)

  • Παραστάσεις με τα δικά μας παραμύθια που στηρίζονται στις αρχές του θεατρικού παιχνιδιού και της Commedia dell’arte: Τα παιδιά στα έργα μας πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς, παίρνοντας ρόλους πάνω στην σκηνή!
  • Δράσεις που περιλαμβάνουν θεατρικά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, κατασκευές (από πηλό, άχρηστα υλικά, κά.)
  • Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, DJ κλπ.